Pre-order ‘Alles Anders’ op vinyl of CD

Ons nieuwe album “Alles Anders” komt er bijna aan (27 oktober!) en jij kunt deze als in huis hebben. De plaat is vanaf nú (!) te pre-orderen op vinyl én CD, die we uiteraard zullen signeren.

Pre-order het album via onze webshop in de Wieswinkel of via Platomania.

Met ons tweede album wilden we muzikaal én conceptueel meer de diepte in, en nemen je graag mee op deze reis. Op de plaat hoor je herkenbare boodschappen over leven en dood, vreugde en verdriet, liefde en pijn, als een tijdscapsule vol belangrijke momenten waar iedereen zich wel in kan herkennen. Jeanne neemt in dit album zichzelf onder de loep en deelt in haar verhalen een stukje van zichzelf, en de muzikale omlijstingen zijn tot in de puntjes onderzocht en uitgewerkt (elk nummer heeft meerdere verschillende versies gekend voordat we bij dé versie kwamen). We zijn heel blij met het eindresultaat en zij heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Het artwork is gemaakt door Doris Konings, die elk nummer ook prachtig heeft weten te representeren met een eigen symbool. Kun jij raden welke songs er op het album staan?

Elke pre-order ontvangt het vinyl of de CD gesigneerd. En we maken het graag nog leuker: als je ons album vóór 1 september bestelt via onze webshop, hebben we nóg een extra verrassing voor in je mailbox…

Pre-order het album via onze webshop in de Wieswinkel of via Platomania.